Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

 

Lichtbollen en geluiden opgenomen op de Puszta.

Door Ed Vos

In de zomer van 2002, verbleven Lennie en ik, de toevalligheden die op ons pad kwamen volgend, op het landgoed van de "Hartenherberg" midden op de Hongaarse Puszta. Middels e-mail, kwam ik na 5 jaar weer in kontakt met Marjan, eigenaresse van de Hartenherberg.

Op het terein staat een schaalmodel van de grote pyramide te Gizeh, en staat deze keurig noord/zuid gericht. 

 

 

Na het terein verkend te hebben, en onze bagage in het ons ter beschikking staande huisje te hebben gebracht, hebben we na de vermoeiende reis eerst van een welverdiende nachtrust genoten.

Opmerkelijk was de harmonie tussen de energien. Er was geen sprake van negativiteit of positiviteit. Het was allemaal perfect in balans. Een ideale plek dus voor Marjan's Hartenherberg.
Ook kenmerkte het landgoed zich, na later met de wichelroede werd vastgesteld, dat er diverse, parralel aan elkaar lopende leylijnen waren. Een patroon dat je niet vaak tegenkomt, maar de perfecte balans vertegenwoordigd.

We kunnen onmogelijk de vele foto's laten zien die we gemaakt hebben, maar tonen we er een paar:

Naar te verwachten viel was er natuurlijk de nodige lichtbolactiviteit rondom de pyramide.

 

 

 

 

Ook het ruim 200 jaar oude lemen huisje waarin wij verbleven, had gezelschap van lichtbollen

 

 

De pyramide had natuurlijkonze speciale aandacht, en en hebben we daar meer foto's gemaakt. 
Telkens was er een mist op te zien, die langs fotografisch, technische wijze niet te verklaren viel. 
De pyramide heeft een deur, die naar boven opengaat. Daaronder werd de volgende foto gemaakt. Er viel dus geen direct zonlicht op de lens. Voorts werden de foto's bij verschillende zonnestanden gemaakt, maar bleef de mist zich toch steeds weer laten vastleggen. Er werd wel steeds een flitser gebruikt.

 

 

De linker hoek aan de voorkant leek interessant te zijn. Met wichelroeden werd vastgesteld dat in deze pyramide van 3 x 3 meter, een sterke energiezuil bestond, zo'n 50 cm van die hoek verwijderd. Niet in het midden dus zoals men zou verwachten. Een reden om dat eens op nadere manier te onderzoeken.

 

Een paar weken later kregen we een foto, genomen door Marjan van haar vriend in de pyramide. Ook hierop is weer een soort "mist" waarneembaar.

 

 

 

 

We hebben diverse malen geluidsopnamen gemaakt, waarbij we zo zorgvuldig mogelijk de microfoon hebben geplaatst op exact die plek, die de wichelroeden ons aangaven.

Uiteindelijk resulteerde dit in 2,5 uur geluidsopnamen, waarvan we natuurlijk maar een klein stukje kunnen weergeven via internet. Onderstaand de fragmenten. met het golfdiagram. 

Klik op het golfdiagram om de opname te horen

 

                                                                                                    Geluidsopname 1 


                                                                                                    Geluidsopname 2

 

DaniŽl Burgers was bereid het geluid, te bewerken, en er vervolgens een sythesizer mee aan te sturen.
Klik op de knop, om het verbluffende resultaat te horen:
Let op: Ruim 4,5 MB

 

 

 


 


Home

 

© Ed Vos